Friday, April 20, 2018
Home  >  Υγεία  >  Απειλεί με εξώδικο να κόψει το νερό στο νοσοκομείο Μεσολογγίου
Απειλεί με εξώδικο να κόψει το νερό στο νοσοκομείο Μεσολογγίου
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Περισσότερα - Αρθρα Αgrinionet! - ΥΓΕΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 20:05

Μοιραστείτε το άρθρο

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομείο μεσολογγίου agrinionet

Μέσα σε 5 ημέρες η ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου με εξώδικο της προς το νοσοκομείο Μεσολογγίου ζητά την ρύθμιση ή την εξόφληση της οφειλής. Ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Μπροστά σε ανακοίνωση του αναφέρει  μεταξύ άλλων «Το γεγονός είναι πρωτοφανές στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμος να απαιτεί εκβιαστικά ή δικαστικά την εξόφληση παλαιών “αμαρτιών” των διοικήσεων του Νοσοκομείου και της ΔΕΥΑΜ» και προσθέτει «προφανώς ο κ. Καραπάνος εκφράζει για μια ακόμα φορά την εμπάθειά του προς το πρόσωπό μου και εμπλέκει το κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής στην προσπάθειά του αυτή».

Η  ανακοίνωση του Π. Παπαδόπουλου:

«Μια ιδιαίτερα ευχάριστη “έκπληξη” από πλευράς του Δημάρχου κ. Καραπάνου, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ, είχαμε αυτές τις ημέρες ως διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα: Επιδόθηκε στις 21-12-2017 προς το Νοσοκομείο, εντός πέντε (5) ημερών να διευθετήσουμε – ρυθμίσουμε ή εξοφλήσουμε ολοσχερώς την οφειλή του Νοσοκομείου προς τη ΔΕΥΑΜ που “τρέχει” πίσω τουλάχιστον μία εικοσαετία, παρότι ήδη η ΔΕΥΑΜ έλαβε χρήματα έναντι της οφειλής.
Το γεγονός είναι πρωτοφανές στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμος να απαιτεί εκβιαστικά ή δικαστικά την εξόφληση παλαιών “αμαρτιών” των διοικήσεων του Νοσοκομείου και της ΔΕΥΑΜ.
Προφανώς ο κ. Καραπάνος εκφράζει για μια ακόμα φορά την εμπάθειά του προς το πρόσωπό μου και εμπλέκει το κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής στην προσπάθειά του αυτή. Ομολογώ ότι η αντίδρασή του ήταν προβλέψιμη καθότι καθημερινά βιώνει το “μαρτύριο” της συνεχούς αναβάθμισης του Νοσοκομείου – για την οποία σφόδρα ενοχλείται – αφ’ ενός και αφ’ ετέρου της δικής του κατρακύλας στα δημοτικά πράγματα.
Τον διαβεβαιώ λοιπόν ότι σε κάθε περίπτωση το όλο πρόβλημα θα αντιμετωπισθεί, όχι όπως αυτός θέλει και επιθυμεί.
Παραδίδουμε στη δημόσια κριτική την πράξη αυτή του κ. Καραπάνου, αλλά επειδή κάποιοι συμβουλάτορες επιθυμούν “μετωπική” σε βάρος των δημοτών και της δημόσιας υγείας, κάνουμε παραπομπή στο εξής απόφθεγμα: «Έδωσαν δικαίωμα λόγου σε λόχους ηλιθίων, οι οποίοι προηγούμενα δεν μιλούσαν παρά σε μπαρ έπειτα από ένα ποτήρι κρασί. Τότε δεν έκαναν κακό στους υπόλοιπους. Εκεί κάποιος τους έκοβε την κουβέντα, ενώ τώρα έχουν το ίδιο δικαίωμα να μιλούν όσο και ένα βραβείο Νόμπελ…».

ΥΓ1:
-Αγωγή κατά του πρώην Δημάρχου Π. Κατσούλη 800.000 ευρώ.
-Αγωγή κατά του διακεκριμένου ιατρού της πόλης και του Νοσοκομείου κ. Β. Μπρούμα 300.000 ευρώ.
-Αγωγή κατά του κ. Θόδωρου Μπότα, προέδρου του συλλόγου αλιέων Αιτωλικού 150.000 ευρώ.
-Αναμενόμενη αγωγή προς το πρόσωπό μου.
Κάνε και μια αγωγή στο Άγιο Δισκοπότηρο!
ΥΓ2: Σας συνιστώ να περάσετε για «καλή χρονιά» από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και να δημοσιοποιήσετε τις προθέσεις σας σε ευαίσθητα τμήματα όπως τα μαγειρεία, τα χειρουργεία, τα επείγοντα περιστατικά, το λεβητοστάσιο θέρμανσης, με την απειλή διακοπής του νερού στο Νοσοκομείο…
ΥΓ3: Ο δρόμος που επιλέξατε είναι ολισθηρός και αδιέξοδος. Οι κάθε είδους διαφορετικές απόψεις δεν φιμώνονται ούτε φυλακίζονται με εκφοβισμό, μηνύσεις και αγωγές. Καταλάβετέ το επιτέλους».

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 20:07
 

Facebook comments: