Αύριο Δευτέρα 4 Νοεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Θέρμου με 4 θέματα στην ημερήσια διάταξη
Τα θεάμα
- Τροποποίηση σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θέρμου”
[Εισηγητής: Κωστακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου]
- Τροποποίηση σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θέρμου”
[Εισηγητής: Κωστακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου]
- Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θέρμου για την υπογραφή της σύμβασης με την Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ) Τριχωνίδα Α.Ε. για το έργο: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΗΣ ΑΜΠΕΛΙΑ – Τ. Κ. ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΥΣΗΣ» με Κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. 0011372059 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.
- Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θέρμου για την υπογραφή της σύμβασης με την Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ) Τριχωνίδα Α.Ε. για το έργο: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΜΟΚΙΣΤΙΑΝΟΥ» με Κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. 0011369479 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.